ITALIE, LAZIO

SIPICCIANO

In het achterland van Rome, in de driehoek Orvieto, Todi en Viterbo vond ik op een idyllische plek een authentiek Italiaans huis. Een huis met een hart en een ziel. Is Rome mijn passie, dit was un colpo di fulmine, liefde op het eerste gezicht. Het is een casa di campagna en ligt in een heuvellandschap tussen olijfbomen en wijngaarden, aan het spoorlijntje Orte- Sipicciano -Viterbo, naast Italiaanse buren, wier pasta je de smaak van de hemel laat proeven.

De beeldschone gerestaureerde dorpskern, met 'n volgepropte alimentari, 'n warme bakker, 'n bar waar de ijsliefhebber blijft plakken van genot, 'n restaurantje met de oorspronkelijke Italiaanse keuken, dat alles op 20 minuten lopen van het huis.. Vijf minuten met de auto over een kronkelend, hellend weggetje.

Een droom kwam uit. Ik heb een plek gecreëerd waar mensen zich thuis voelen, rust en ontspanning vinden en vooral genieten.

Mijn huis is te huur in het vroege voorjaar, de zomer en de herfst.
Welkom zijn levensgenieters die houden van rust, van de natuur, van vogelconcerten, cultuur en de smaak van Italië.
Mensen die waardering en respect hebben voor andermans eigendom, niet roken in huis en de sfeer van het Italiaanse leven willen ervaren. Je vindt er een oase van rust met een adembenemende schoonheid van cultuur en natuur. Het is een uitnodiging voor een ontmoeting met de fundamenten van onze beschaving.TEN SLOTTE

Welkom zijn gasten die een gerieflijk en gezond klimaat in en rond hun vakantiehuis wensen.
Mijn huis is rookvrij.
Omdat ik gek ben op bloeiende planten en struiken heb ik het terras en de tuin opgesierd met uitbundig bloeiende bloembakken en potplanten.
Graag watergeven. De geurende bloemen en sjilpende vogels belonen je!